Ga naar de inhoud

Meubeltransport

Het verhuizen van alleen de grote stukken behoort tot een van de specialiteiten van MegaMovers.

Vraag een offerte aan:

Start verhuisoffertes

Meubeltransport service

U heeft alle dozen zelf verhuisd en kunt misschien op de verhuisdag ook nog zelf helpen. Maar voor wat grote stukken betreft zoekt u niet alleen een vakkundige maar vooral ook betaalbare oplossing.

U huurt gewoon 2 verhuizers in met een verhuiswagen van circa 20 m3. De verhuiswagen beschikt over verhuisdekens en spanbanden. Uiteraard zijn het Erkende Verhuizers zodat u kunt rekenen op kwaliteit terwijl het transport ook nog goed verzekerd is.

U betaalt alleen vanaf het moment dat wij bij u aankomen t/m het moment dat wij weer bij u vertrekken. De vaste voorrijkosten worden eenmalig in rekening gebracht.

Om op een verantwoorde wijze te kunnen verhuizen waarbij wij zowel de kwaliteit als ook de arbeidsomstandigheden voor onze verhuizers willen waarborgen, dient u met de volgende punten rekening te houden:

  • Onze verhuizers werken maximaal 8 uur per dag excl. de pauzes;
  • Onze verhuizers laden de verhuiswagen en zijn verantwoordelijk voor het transport;
  • De verhuisploeg bepaalt wat verantwoord is en wat niet. Indien u daar van afwijkt, is het altijd voor eigen risico en wordt de daaruit voortkomende schade niet vergoed;

Verhuisbedrijf inhuren

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing. 

Chat openen
Stuur ons een WhatsApp!
Stuur ons een WhatsApp!