Ga naar de inhoud

Particuliere verhuizingen

MegaMovers Verhuizingen heeft voor iedere verhuisactiviteit een gepaste en geschikte oplossing. Uw verhuizing is onze zorg!

Vraag een offerte aan:

Start verhuisoffertes

MegaMovers Verhuizingen weet hoe groot de impact van een verhuizing is. Om deze gebeurtenis zo soepel mogelijk te laten verlopen, bellen wij vooraf. Voor iedere verhuisactiviteit heeft MegaMovers Verhuizingen een gepaste en geschikte oplossing. Heeft u interesse, dan maken wij een vrijblijvende, passende offerte.

Hoe werkt MegaMovers verhuizingen

Het materiaal dat wij gebruiken, is afhankelijk van de te verhuizen inboedel. Al onze verhuiswagens zijn standaard voorzien van bankstelhoezen, matrashoezen, en extra dekens ter bescherming.

Ons verhuisbedrijf beschikt over een verhuislift . De inzet van de verhuislift is niet alleen bij een complete verhuizing nodig,
u kunt deze ook huren als u zelf enkele stukken wilt verhuizen.

Wij zorgen dat uw spullen met de uiterste zorg en in goede staat op de eindbestemming komen, uiteraard is uw inboedel tijdens de verhuizing standaard verzekerd volgens de voorwaarden.

Verhuisbedrijf inhuren

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing. 

Chat openen
Stuur ons een WhatsApp!
Stuur ons een WhatsApp!