Ga naar de inhoud

Uw verhuizing is onze zorg

MegaMovers Verhuizers is hét verhuisbedrijf in de regio: Amsterdam, , Den Haag, Utrecht en Rotterdam . Een team van ervaren verhuizers, gecombineerd met verhuismateriaal, zorgt er voor dat iedere verhuizing vlekkeloos verloopt. Hierbij is geen verhuizing ons te gek; van lokaal, tot regionaal, nationaal en internationaal, en van particuliere verhuizingen tot bedrijfsverhuizingen. Bij ons verhuisbedrijf verloopt elk project soepel en nauwkeurig.

WIJ STAAN VOOR

Dit kunnen wij waarborgen aan de hand van vier pijlers:

Ervaren verhuizers

Beste verhuismateriaal

All-round verhuisbedrijf

Een unieke werkwijze

Verhuisbedrijf met ervaren verhuizers

Om u de beste verhuisservice te kunnen bieden, werkt ons verhuisbedrijf  met kwalitatief goed en opgeleid personeel. Onze verhuizers zijn niet alleen net, ervaren en vriendelijk, maar zijn ook stuk voor stuk  in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Unieke werkwijze van onze verhuisservice

Het personeel en materieel nog zo goed zijn, maar planning is waar een verhuizing mee valt of staat. Om een foutloze verhuisservice te kunnen bieden, zorgt ons verhuisbedrijf er dan ook voor dat alles tot in de puntjes is vastgelegd. Vooraf nemen wij de zaken uitgebreid met u door, aan de hand waarvan u een op maat opgestelde offerte ontvangt. Deze bespreken we telefonisch nog eens na, zodat al uw vragen worden beantwoord. Ook in de tijd tussen het uitbrengen van de offerte en de verhuizing houden we contact met u om u te helpen met de planning, zoals over het brengen van dozen en verhuismaterialen.

Op deze manier zorgt ons verhuisbedrijf er voor dat u zorgeloos naar uw nieuwe onderkomen wordt verhuisd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Het beste verhuismateriaal

Ons verhuisbedrijf zorgt ervoor dat iedere verhuizing soepel en efficiënt verloopt door enkel het beste verhuismateriaal te gebruiken. Onze verhuizers zijn getraind door fysiotherapeuten om zo gezond mogelijk te tillen met gebruik van kwalitatief het beste materiaal. Denk hierbij onder andere aan de juiste voertuigen (verhuiswagens, auto’s met  verhuisliften), maar ook aan hulpmiddelen (gereedschap, steekwagens, verhuisdekens, hondjes, piano-hondjes, vleugelplanken, diepladers, spanbanden etc.) en diverse verwarmde en beveiligde lokale opslagruimte.

All-round verhuisbedrijf

Onze visie is dat wij voor elke verhuizing een oplossing hebben: of wij nu alleen de grote meubels voor u moeten verhuizen of en totaal verzorgde verhuizing uitvoeren, of het een appartement op de tiende verdieping is of een landhuis, met onze ervaren verhuizers en al het denkbare materieel zijn de mogelijkheden grenzeloos. Wij verhuizen met evenveel plezier een particuliere inboedel.

Het werkgebied van ons verhuisbedrijf ligt (voornamelijk) binnen het gebied – Amsterdam – Den Haag – Rotterdam – Utrecht. Wij verzorgen niet alleen verhuizingen binnen dit gebied vraag gerust een offerte aan voor uw verhuizing.

Telefoonnummer

Stuur ons een WhatsApp!

Chat openen
Stuur ons een WhatsApp!
Stuur ons een WhatsApp!