Ga naar de inhoud

Woningontruiming

Een woning, winkel of kantoorpand laten ontruimen? Bekijk onze uitgebreide service en informeer direct naar de mogelijkheden – ook spoedontruimingen!

Vraag een offerte aan:

Start verhuisoffertes

Ontruimingen

Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

Afvoer en hergebruik

Wij gaan bij uw ontruiming zeer zorgvuldig te werk. Afval wordt uiteraard afgevoerd naar de stortplaats en keurig gescheiden aangeboden. Maar er zijn misschien ook spullen die een ander nog goed kan gebruiken.

Deze bieden wij aan bij verschillende kringloopwinkels waar wij nauw mee samenwerken. Uiteraard altijd in overleg met de opdrachtgever. Tot slot zorgen we ervoor dat het betreffende pand bezemschoon wordt opgeleverd.

Tijdelijke opslag en meubeltransport

Is het wel nodig om een pand te ontruimen maar zijn er spullen die u graag bewaart? Dan helpen we u door deze spullen te verhuizen naar een tijdelijke opslag. Ook als slechts een gedeelte van de inboedel verhuist hoeft te worden bij de ontruiming is dat geen enkel probleem.

Verhuisbedrijf inhuren

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing. 

Chat openen
Stuur ons een WhatsApp!
Stuur ons een WhatsApp!